ZOBACZ TAKŻE EKOGWARANCJA.PL - CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI EKOLOGICZNEJ

Integrowana produkcja roślin
Ekogwarancja
Certyfikacja upraw w systemie integrowanej produkcji roślin
na terenie całej polski
Kliknij aby wypełnić formularz zgłoszeniowy
izgloszenie.pl
Wykaz nazw poszczególnych metodyk integrowanej produkcji roślin, w odniesieniu do których Jednostka prowadzi działania związane z oceną zgodności.
Przeczytasz w 4 min

Wykaz nazw poszczególnych metodyk integrowanej produkcji roślin, w odniesieniu do których Jednostka prowadzi działania związane z oceną zgodności.

Metodyki można pobrać tutaj.

Poniżej znajduje się pełna lista tych gatunków:

Metodyka integrowanej produkcji agrestu, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji aronii, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji borówki wysokiej, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji brokułu, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji brzoskwiń i moreli, wydanie styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji buraka, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji buraka ćwikłowego, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji cebuli, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji chmielu, wydanie: lipiec 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji cukinii, kabaczka i patisona, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji czereśni, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji czosnku, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji dyni olbrzymiej, piżmowej i oleistej, wydanie: październik 2024 r.

Metodyka integrowanej produkcji fasoli szparagowej i na suche ziarno, wydanie: październik 2024 r.

Metodyka integrowanej produkcji gruszek, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji gryki, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji jabłek, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji jeżyny bezkolcowej, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji jęczmienia browarnego, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji jęczmienia ozimego i jarego, wydanie: sierpień 2024

Metodyka integrowanej produkcji kalafiora, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji kapusty głowiastej, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji kapusty pekińskiej, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji kukurydzy, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji kukurydzy cukrowej, wydanie: sierpień 2024 r.

Metodyka integrowanej produkcji malin, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji marchwi, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji ogórków pod osłonami, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji ogórka polowego, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji papryki, wydanie: luty 2020 r. oraz lipiec 2025 r.

Metodyka integrowanej produkcji pomidorów gruntowych, wydanie: lipiec 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji pomidorów pod osłonami, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji porzeczki czarnej i czerwonej, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji prosa, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji pszenicy ozimej i jarej, wydanie: lipiec 2023 r.

Metodyka Integrowanej Produkcji pszenżyta ozimego i jarego (xTriticosecale), wydanie: lipiec 2025 r.

Metodyka integrowanej produkcji rzepaku ozimego, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji sałaty pod osłonami, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji sałaty w polu, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji selera korzeniowego, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji słonecznika, wydanie: sierpień 2024 r.

Metodyka integrowanej produkcji soi, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji szparaga, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji szpinaku, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji śliwek, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji truskawek, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji winogron w uprawie polowej, wydanie: październik 2024 r.

Metodyka integrowanej produkcji wiśni, wydanie: styczeń 2023 r.

Metodyka integrowanej produkcji ziemniaka, wydanie: listopad 2024 r.

Metodyka integrowanej produkcji żyta, wydanie: sierpień 2024 r.

Metodyka integrowanej produkcji bobiku, wydanie: wrzesień 2025 r.

Metodyka integrowanej produkcji pietruszki korzeniowej i naciowej, wydanie: wrzesień 2025 r.

Metodyka integrowanej produkcji pora, wydanie: wrzesień 2025 r.

Metodyka integrowanej produkcji owsa, wydanie: wrzesień 2025 r.

Metodyka integrowanej produkcji ciecierzycy, wydanie: październik 2025 r.

Metodyka integrowanej produkcji grochu siewnego, wydanie: październik 2025 r.

Metodyka integrowanej produkcji kapusty włoskiej, wydanie: październik 2025 r.

Metodyka integrowanej produkcji leszczyny, wydanie: październik 2025 r.

Metodyka integrowanej produkcji soczewicy, wydanie: październik 2025 r.

Metodyka integrowanej produkcji jagody kamczackiej (suchodrzew jadalny), wydanie: październik 2025 r.

 

Infolinia czynna jest od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-16:00

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych oraz Rozporządzenia 2016/679. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do przetworzenia zapytania. Zostałem poinformowany, że przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, możliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania. Administratorem danych osobowych jest EKOGWARANCJA PTRE sp. z o.o.. Więcej informacji dot. ochrony danych osobowych znajdą Państwo w polityce prywatności. Klikając WYŚLIJ akceptujesz wszystkie powyższe warunki.